Batteripakker

informasjon

Jeg produserer interne batterier og eksterne batteriholdere til Onewheel som kobles til ved hjelp av VnR. VnR kabel kobles normalt til + og – pol mellom batteriboks og kontrollerboks. VnR kabel produsere jeg på ønsket lengde. Disse batteriholderne er kun holdere og 18650 batterier må selv installeres etter eget ønske. Har for tiden to typer holdere, Mohawk og Sidebooster.

Sidebooster

Sidebooster er en av få eksterne batteripakker som ikke monteres på en fender. Det er mulig med opp til fire boostere montert, to per side. Rør lakkes i ønsket farge, nese og dyse er 3d printet og har et utvalg farger tilgjengelig. Kan kjøpes som enkelt kit og opp til quad kit. Hver booster bruker 15 stk. batterier. Nødvendig kabling og monteringsutstyr følger med til hvert kit. VnR kabel må kjøpes utenom.

mohawk

Mohawk er den jeg slenger på ved en lengre dagstur. Det er mulig å montere to Mohawks side om side på original fender eller lignende. Hver Mohawk er laget for 30 stk. batterier men kan også kjøres på 15 stk. batterier. Et kit består av selve holderen, skumtape og  polykarbonatplate for beskyttelse samt krympestrømpe som skal over til slutt. Håndstrikket strømpe (bilde) kan leveres i tillegg. 

T-pack

Turbo pack. Dette er en intern batteripakke til Onewheel XR, gir opptil 75% økt rekkevidde. Lages kun av kvalitetsceller kjøpt fra anerkjent leverandør. Bildet er av en originalpakke (øverst) og en prototype (nederst). Produserer til Onewheel XR med hardware/firmware opptil 4210/4144.

F.A.Q.

O

Eksterne batterier kobles til ved hjelp av en såkalt VnR kabel som normalt kobles inn på hovedstrømskontakt ved kontrollerboksen (den fremfor hjulet). Jeg lager slike kabler på mål og installeres på ca. 30 min.

Onewheel XR opp til Hardware 4210 og firmware 4144. Hardware 4212 og over kan gi feilmelding ved å koble til større batteripakke.

Nei, disse kjøpes utenom. Begge bruker 18650 batterier etter eget ønske. Alle celler må ha lik spenning (balansert) ved installasjon.

Disse har ikke innebygget balansert lading men kan lades i parallell samtidig med din Onewheel. Celler kan også tas ut og lades/balanseres på ekstern 18650 batterilader.

Montere ny batteripakke er nesten plug and play, kun en liten plastikkdel som må kuttes i batteriboks. Originale Onewheel batteripakker består av 30 celler hver på 3 ampere og totalt 324 WH. T-pack har 45 celler hver på 3,5 ampere med totalt  567 WH, 75% økning.

Den interne T-Pack øker rekkevidden med ca. 75%.

1 stk. Mohawk øker rekkevidden med ca. 115% (ved bruk av 3,5A celler)

2 stk. Side Booster øker rekkevidden med ca. 115%. (ved bruk av 3,5A celler)