Reparasjon og service

Informasjon

Selskapet bak Onewheel utfører all service og reparasjon ved sitt hovedkvarter i California og det er ikke noe offisielt service apparat i Europa. Det finnes derimot uoffisielle kanaler som kan utføre reparasjoner. Jeg har demontert, oppgradert og modifisert Onewheel i flere år og har 20 år i service yrket bak meg. Har du et problem, ta gjerne kontakt.

service og verdlikehold

Onewheel er en maskin som heldigvis krever lite vedlikehold, men noen ting må man bytte etter en stund. Dekk lever ikke for evig og holder normalt 2000 – 5000 km. Hjullager sitter noe utsatt til og må byttes oftere enn hva man gjør på en bil. Rundt 9000 km er det lengste jeg har presset et hjullager og var da veldig på overtid. Det er viktig å passe på at hjullager ikke får slakk da dette kan skade motor i hjulet. Kvaliteten på hjullager har mye å si hvor lenge det holder og i noen Onewheel er det brukt lager av lav kvalitet som ikke holder lenge.

Reparasjon

Prøver å leve etter utrykket “alt kan repareres”, men dette gjelder dessverre ikke på en Onewheel. I noen tilfeller kan komponenter som bare kan byttes av Future Motion være defekt og må da sendes til California. Men mye kan repareres, ta kontakt om du har spørsmål eller et problem.